23-12-2020

Nadat Editie NL via Homerr mij al op beeld had gezet volgde er meerdere telefoontjes met de vraag of ik mijn medewerking wilde verlenen aan nog enkele nieuwsberichten. De pakketdrukte was blijkbaar het gesprek van de dag of het enigste nieuws op dat moment 😉

Het was eventjes een drukke boel met de pakketjes, koeriers, klanten, camera ploegjes, de verzorging voor mijn moeder, boodschapjes, Goodie bags etc. Maar na 2 dagen camera ploegjes in en uit, stond alles op beeld en kon ik weer terug keren naar de iets normalere chaos.

Homerr is 1 van mijn partners/contractanten/werkverschaffers of hoe je het ook noemen wilt, zij zijn een pakketdienst veelal bekend via Vinted. Daarnaast boden zij mij ook UPS aan (accespoint) en natuurlijk vond ik dat een ZEER leuke bijkomstigheid.

Naast Homerr heb ik ook ViaTim als partner/contractant/werkverschaffer, zij zijn ietwat minder bekend, omdat zij niet zelf een verzending/pakket service bieden MAAR zij zorgen weer voor de extra drop-off en parcel punten voor DHL en later kwam ook DPD erbij. Tijdens de TOP drukte eind vorig jaar hadden zij nog geen DPD aan boord, en ik dus ook nog niet, zodoende kon ik nog wel lopen tussen de stapels pakketten door. Een vertegenwoordiger van ViaTim (Ivo) kwam ook nog even langs om dit spektakel te aanschouwen en natuurlijk trok men hem ook even voor de camera.

Hoe heb ik deze periode toch nog vlot alle pakketten uit kunnen reiken en in kunnen nemen? Tja daar heb ik een zeer Kloeke buurjongen voor! Nadat hij mij zo uit de brand had geholpen kwamen ook de andere Kloeke kids steeds vaker en vaker even bijspringen, ieder op geheel eigen wijze, daarover later meer.

De filmpjes die op de 22ste december zijn gemaakt staan hieronder:

https://www.ad.nl/video/productie/michelle-heeft-haar-woning-omgetoverd-tot-pakket-afhaalpunt-188050

https://www.at5.nl/artikelen/206381/pakketservice-aan-huis-razend-populair-sinds-corona-is-het-extra-druk-geworden

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/278232/topdrukte-bij-thuisafhaalpunt-in-zuidoost-het-is-elke-dag-spitsuur

AD, AT5 en TV NH volgde op het item “de pakketdrukte”.

Eén gedachte over “AD, AT5 en TV NH volgde op het item “de pakketdrukte”.

 • 5 augustus 2021 om 18:13
  Permalink

  En hoe is het met de aanbiedingen voor film, optreden en andere activiteiten?

  Want je bent nu wel wereldberoemd in de Kloekhorststraat.

  Vrolijke groet,

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *