21 mei 2021

Pakketjes gaan nu eenmaal door, en klanten komen zelfs op feestdagen als je open bent, dit word ook gewaardeerd. Dit komt omdat men dan meestal vrij is en dus de gelegenheid heeft om hun pakketje op te halen. Anderen verkopen juist veel op bijvoorbeeld Vinted omdat men dan ook op hun vrije dag even lekker los gaat op het “shoppen”. Maar natuurlijk is er ook een groepje mensen die zich eenzaam voelen tijdens de standaard feestdagen poeha… Zodoende besloot ik om de eerste 2 jaar tijdens alle feestdagen open te zijn (mits het op mijn werkdagen valt natuurlijk), tijdens mijn normale tijden.

De buren vingen een gesprek op die ik voerde met mijn vriendinnen en kwamen nog even checken of ik inderdaad 40 werd. Daarna hebben wij met meerdere buren, vrienden en klanten besloten om dan maar eens helemaal uit ons “dakkie” te gaan. Zodoende had ik ineens een liveband tijdens Corona tijd en deze band heet: De Corona band. Zij hadden deze naam al eerder dan het virus en zijn behoorlijk bekend bij de Surinaamse gemeenschap in het binnen en buitenland. Maar niet alleen bij de Surinaamse gemeenschap hoor, hun NL-talige liedjes worden flink meegebruld door hun fans uit allerlei windstreken/landen.

Daarnaast kwam Foodbox By Es de catering verzorgen, maar helaas… Op mijn verjaardag was er een heuse storm gaande en alle hapjes moesten daarom last-minute binnen komen te staan en zodoende ook alle tafels, stoelen, zelf-snel-testers en alle andere Corona-gerelateerde- standaard- party-uitzet….. (Jemig dat was een mond vol).

Het feestje bleef daardoor klein, maar wel gezellig en menig buurtgenoot stond voor hun raam mee te dansen.

Ik heb er heel veel filmpjes van, die zal ik nog wel eens uploaden bij dit bericht, maar 1104Enzo had er al een leuk stukje over geschreven zie de link hieronder:

https://1104enzo.nl/michelle-in-kortvoort-getracteerd-met-bigi-yari/

Bigi Yari gevierd met moeders, vrienden, buren, klanten & de Corona band!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *