21-12-2020

In de periode tussen “black friday” en de feestdagen, is er sowieso altijd een TOP drukte met pakketjes. Doordat Corona ook nog eens om de hoek kwam kijken en veel pakketpunten dicht gingen (denk aan een rijschool of reisbureau die daarnaast ook een pakketdienst heeft in hun pand), stond het in mijn Buurtservicepunt behoorlijk vol! Niet alleen door de pakketjes, maar ook door de “Goodie Bags”, waarmee ik de klanten een beetje de hart onder de riem wenste te steken in deze rare (sombere in sommige gevallen) periode.

Homerr vroeg mij of ik het leuk zou vinden om mee te werken aan een opname over deze topdrukte voor Editie NL. Daarna volgde er echter meer…

U kunt het filmpje terug zien op:

https://www.rtlnieuws.nl/editienl/artikel/5204500/michelle-afhaalpunt-aan-huis-pakketjes-topdrukte-kerst-corona

Topdrukte in Corona tijd rondom de feestdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *