2 juli 2021

Na het december spektakel met alle media aandacht, werd ik Homerr van de maand. En kreeg de daarbij behorende prijzen en felicitaties vanuit het Homerr team. Super bedankt!

Sowieso word je verwend door Homerr en ViaTim als je daarbij aangesloten zit, je krijgt een leuke verjaardagskaart van Homerr en ViaTim en ook krijg je een goed gevuld Kerstpakket van ViaTim!

Mijn buurtkinderen ook wel de Kloeke Kids genoemd, helpen mij ook graag mee. (Kloekhorststraat kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes). Kloek betekent kip/hen maar ook staat Kloek zijn voor dapper en doorzettingsvermogen! Dapper en doorzettingsvermogen hebben onze Kloeke Kids zeer zeker! Zie ook het evenement voor morgen 11 augustus.

Daisha werd 11 jaar op 2 juli en Homerr heeft haar het Homerr-tje van de maand juli gemaakt vanwege al haar inzet aan mijn Buurtservicepunt.

Iedere maand zie ik mijzelf als hoogste in de “ranking” staan bij Homerr dus heb dan liever dat de Kloeke Kids in de prijzen vallen, en dat doen ze zeker!

Homerr verzorgde voor Daisha een Beversport en Decathlon waardebon, beide van 50 euro tegoed!

Natuurlijk kreeg onze kleine buurt kanjer ook 10 cadeautjes op haar verjaardag van mij en moest ze nog 1 dagje geduld hebben voor het 11de cadeautje: Een foto taart met haar snuitje er op!

Ben toch benieuwd wie haar grote mond heeft opgegeten (grapje).

Ook heeft 1104Enzo er een stukje van gepubliceerd:

https://1104enzo.nl/helpende-buurtkinderen-kortvoort-vallen-in-de-prijzen/

Homerr van de maand!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *