Helaas door een longontsteking en door koorts MOEST ik even sluiten, had het ook niet voor het uitkiezen, lag met veel pijn en koorts op mijn bed, was niet gepland en niet om u als klant te treiteren. Echter als ik dan tot 4x aan toe van mijn beveiligers moet horen dat er politie ingeschakeld gaat worden omdat U BEWUST mijn deur half intrapt… OMG! Wat mankeert jullie? Ik doe mijn werk met veel plezier, maar als ik niet kan bewegen en lucht te kort kom, mezelf onderkots, niet kan bukken/tillen en zelfs mijn broek weet vol te schijten hoe zie je dan in godsnaam voor je, dat ik jouw pakket ga uitreiken????

Vooral zo door gaan zou ik zeggen, dan sluit ik 2023 de gehele december maand, spreek elkaar maar eens hierop aan, niet mij!

Koeriers diensten zoals DHL geven aan: AFGELEVERD, maar komen gewoon niet opdagen, ben ik mee bezig, zit echt niet de hele dag bij de nagelstylist, de invlecht kapster, ben niet funshoppen in de stad, zit niet bij vriendinnen op de koffie, heb geen goudvis die ik eten dien te geven, heb geen tijd voor hobby’s, ga niet op vakantie, heb geen tijd voor een gezin, slaap amper 2 uurtjes momenteel per nacht, of nachten lang niet. WAT WENSEN JULLIE NOG MEER VAN MIJ, ALS PAKKET ONDERDAAN???

Ik hou mij staande en probeer mijn klanten met een glimlach en gastvrijheid tegemoet te komen, ik doe wat ik kan, en iedere dag 100 x de vraag moeten stellen om ID, meer dan 25 x discussies aan dienen te gaan over openingstijden en men erop moeten wijzen zeker 20x per dag welke pakketdiensten ik wel of niet heb… Het is bloed irritant! LEES en LUISTER zegt deze GEK!

Kom binnen met je ID naast je koppie, en BEGRIJP dat de WEBWINKEL niet jouw pakket VERVOERD, dat doet een pakketdienst! Als ik zeg dat deze nog niet is geweest, dan is dat ook zo! Je hoeft mij niet uit te schelden, te bedreigen of fysiek aan te vallen… IK HEB GEEN GOUDEN ANUS, IK KAK JE ROT PAKKET NIET MAGISCH UIT , OP COMMANDO!

Ik wil je pakket niet pikken, het interesseert mij ook totaal geen fuck wat er in zit! Als het er niet is, is het er niet, als ik het niet kan vinden, is dat omdat ik gemiddeld 100 pakketten terug dien te sturen per week van fun-shoppers, wel bestellen, niet ophalen, niet betalen… Ga eens lekker uit je stekker tegen hun, vandaar de onoverzichtelijke boel! Ligt niet aan mij!

Afijn nogmaals ik hoor 3x per dag mijn moeder te verzorgen, toen ik ziek was, lukte zelfs DAT MIJ NIET! Maar dan wel blijven door krijsen, zeuren, dreigen, stalken om die HEILIGE KUT pakketjes waar jullie ACUUT nood om hebben? Laat me niet lachen!

Op nummer 1 staat MIJN gezondheid, anders kan ik niet voor moeders zorgen dat is prio 2!, Daarna komen de pakketjes in beeld, niet eerder, niet later! BEHALVE in het SINT weekend, want dan gaan de Budget Sint cadeaus de deur uit. Of gaan jullie 1800 gezinnen x 10 cadeautjes per gezinslid verpakken, voorzien van gedichtjes en verspreiden? Dacht het niet!?

Dus dat! Geen discussie mogelijk, ik retour niks van mijn ziekte periode tot dinsdag 6 december. Haal het op voor die tijd, daarna pak ik de boel weer op. Ik ben nog steeds ziek maar ga wel open, er zijn veel punten om mij heen dicht en ik geef ze GROOT GELIJK!

Als jullie willen voorkomen dat ik in de toekomst finaal instort door uitputting, waardoor jullie je pakketjes niet kunnen ophalen:

  1. Niet meer bellen in de weekenden, whats app, mail, chat, aanbellen, deur plat beuken, buren lastig vallen, stalken, GEWOON MIJ ONTZIEN!
  2. Niet voor, tussen, na openingstijden mij lastigvallen, moet dan mijn moeder verzorgen en pakketvoorbereiding doen.
  3. Niet constant bellen, ik krijg 100den telefoontjes per dag, ik kan ze niet beantwoorden ben aan het werk!
  4. LEES je trackingnummer uit, ook al heeft het bij DHL en UPS totaal geen zin. Als ik in mijn schap heb gekeken en in mijn scanner en het is er niet, dan is het er gewoon weg niet!
  5. Plaats je ID naast je koppie VOORDAT JE BINNENKOMT, haal je het op voor een ander? DAN HEB JE DEZE READY STEADY, laat niet onnodig anderen wachten op jouw stompzinnigheid!
  6. Besef eens hoezeer ik jullie verwen door printjes eruit te gooien, dozen, verpakkingsmateriaal aan te leveren, je pakket dicht te plakken etc. In de maanden november en december, ben jij mij daarmee aan het kapot maken! Het is ongelooflijk druk, heb hier serieus geen tijd voor! Kom tussen 11 en 13 voor dit, maar niet tussen 16 en 20 uur, of je kunt mij net zo goed direct omleggen, het is praktisch hetzelfde!
  7. Laat me niet nadenken voor jou, denk zelf! Je hebt een “locker-code” ontvangen met 6 cijfers van Budbee, je hoeft niet in de rij, plaats te nemen, je wandelt binnen en zet die 6 cijfers in de Budbee locker! OFTEWEL KLUISKAST. Het is niet ingewikkeld… Heb je nog geen 6 cijfers ontvangen, dan open je de app, en kijkt of het al is AFGELEVERD. Dan krijg je namelijk de 6-cijferige pincode.
  8. Hou op met afkortingen van namen, nicknames, etc. ik draai voor jouw pakket op als ik het uit handen geef. Betaal me helemaal scheel aan dit soort idioterie, kap ermee! Ik stuur ze nu gewoon terug! Een bedrijfsnaam heb ik ook maling aan, T.A.V. wel eens van gehoord? Google het?!
  9. U heeft 88 achternamen, nice! Haal je email BUITEN er alvast bij met je ID staat die naam niet op je ID? Jammer joh, ga voortaan naar een ander! Ik betaal me blauw aan dit, dus NO MORE!
  10. Bellen doet u buiten! Ik heb ADD en verlies totaal mijn focus. U bent niet met mij bezig? Gefeliciteerd, ik ook niet met u!

Waarom zo heftig en furieus? Wat denkt u nou zelf? Dat ik een aai over mijn bol krijg of dat ik ieder jaar met divers fysiek letsel naar de klote word geholpen? Het laatste dus! Zelfs op de landelijke feestdagen word ik nog naar de kloje geholpen (Koningsdag ik was kindjes spulletjes aan het geven voor hun verkoop ten goede van hun schoolplein, werd finaal neer getrapt en mijn fiets gemold) 4 mei dodenherdenking, kranslegging deed ik bij het Homo monument, wederom gekielhaald, en fiets kaduuk, 5 mei deden de buurtkindjes en ik een vrijheidslunch voor ouderen en jawel, werd weer totaal neer getrapt, uitgescholden en bedreigd (dit soort dingen staan 6 maanden van te voren op mijn website, google maps en deur!), je Kerstdiner vloeibaar door een rietje lopen zuigen is nou niet persé “joepie”. De weekenden geheel door-verslapen door gehele uitputting, niet bij je vrienden of vriendinnen langs kunnen gaan, 1,5 jaar lang, wegens constant tijdgebrek, is allemaal wat IK OPGEEF en mee te dealen heb! En waarom vanwege die KLOTE pakketten? Mijn huishouden, mag ik smakelijk lachen? Alsof mij hier de tijd word voor gegund?

IK WERK 6 UUR PER DAG OP DOORDEWEEKSE DAGEN IN HET PAKKETPUNT VOOR U DE CONSUMENT, daarnaast 4 uur per dag gesloten voor u als consument anders red ik het niet! Daarnaast verzorg ik mams ook nog 3 daags, 7 dagen per week 10 uur per dag, dus hou 4 uurtjes over!

Ik verdien geen geld voor MIJZELF aan uw pakketten, dit is voor MIJN WIJK! Ik verdien mijn vaste lasten ernaast, elders, dus als ik 4 uur slaap had per dag was het veel, en als ik het nu heb per week, ben ik ontzettend dankbaar! Ga mij niet uitmaken voor lui wijf of onbekwaam want ik werk me de tierelier! Om 20 uur sluit ik mijn deur, moet dan nog koken, eten, mams verzorgen en weer naar huis, daarna alles uitscannen voor de volgende dag, klaar zetten etc. Mijn wekker gaat om half 5, heb veelal mijn bed nog niet gezien, maar moet dan ook weer aan de bak.

Ben constant moe, geïrriteerd en gefrustreerd, want als dagelijks mensen zo onaardig tegen je doen, vraag ik mij af, waarom ermee verder willen gaan?

Laat mij even mijn focus leggen op mijn eigen gezondheid, dat is sinds mijn 15de natuurlijk zwaar K. En ik wil zoveel en doe zoveel maar waarom? Hou ik mezelf niet voor de gek? Vluchten is niet een dapper iets, maar wel een tijdelijke houvast, het woord zegt het al, tijdelijk!

Mij verwonden en pijn doen vind ik totaal niet spannend, grote teleurstelling voor jullie helaas! Verdovingen hebben geen grip op me, heb diverse operaties ondergaan, zonder verdoving, is niet WHOOHOO wat leuk! Maar ben totaal niet bang, dat dreigen t.o. mij, ook totaal geen kans van slagen!

Mij echter geestelijk vernederen, tja, dan heb je me wel, want dat is ronduit niet FAIR! Wat kan ik U aangedaan hebben? Uw pakketje is niet bezorgd? Dat heb ik niet gedaan! U begrijpt uw mail niet? Ik ben niet uw schooljuffie!, U claimt dat ik niet zit op mijn adres? Ik heb niet voor niks een straatnaambordje op mijn gevel, uw volkomen onterechte flauwekul met een onterechte en ongegronde grote muil jegens mij, is echt niet netjes!

DUZZZ, make me proud! Gaan we deze december 2022 wederom mij belagen als makkelijk doelwit? Prima! Dan ga ik vanaf volgend jaar 2023 de GEHELE november EN december maand toch lekker dicht? Gaat u uw pakket 4 km verderop ophalen, I don’t give a FUCK!

Of mag ik gewoon mijn werk proberen uit te voeren, kinderen hun Sint cadeautjes geven, ouderen hun Kerststukjes, met een longontsteking even “out-of order” zijn, bij vrije dagen, niet voor kosten komen te staan omdat u mijn fiets molt, die ik al sinds mijn 15de heb! Het is mijn ALLES, laat mijn fiets met rust.

Ik vraag niet veel, en ik doe mijn 100% best voor u, deal or no deal?

X Michelle