Helaas is het Buurtservicepunt afhankelijk van koeriers, de planning bij de koeriersdiensten en hun ICT afdeling waarmee zij mijn openingstijden en vrije dagen correct dienen terug te koppelen naar de klanten toe.

Dit is behoorlijk verkeerd gegaan tijdens Koningsdag, 4 en 5 mei. Het is spijtig voor de vaste gezellige klanten, maar de 2 uurtjes op zaterdag zijn alleen nog in de maand MEI.

Mijn fiets werd 2x vernield tijdens 2 vrije dagen, ik kreeg heel veel weerstand van klanten die eiste dat ik hun pakket MOEST uitleveren, de gehele dag telefoontjes, whatsApp, SMS, mailtjes en klanten aan mijn deur waardoor een vrije dag geheel niet gezellig/leuk verloopt voor mij, zodoende hoop kosten en een hoop stress waardoor het voor mij klaar is. Mijn vrije dagen stonden niet goed aangegeven bij de koeriersdiensten dus mijn huis lag vol pakketten en er ontbraken er helaas nog meer…

Zodoende geniet ik nog steeds van deze nasleep en dat is voor u niet leuk, maar voor mij al helemaal niet.

Daarbij komt ook dat mijn moeder achteruit is gegaan en die verzorg ik nu 4x daags i.p.v. 3x daags. Als ik dan voor koeriers thuis moet zijn of in de buurt tussen 8.00 en 20.00 uur op 6 dagen in de week, is dat niet te doen.

Vandaar dat ik alleen nog maar maandag t/m vrijdag de pakketdienst ga draaien en in de weekenden geen enkele uitzondering meer maak.

Ik moet namelijk ook mijn huishouding en boekhouding kunnen doen en eens leren te ontspannen. Echt vrij ben ik namelijk nooit, hopende op uw begrip.

Binnenkort op de zaterdag ook gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *