WELKOM BIJ BUURTSERVICEPUNT MICHELLE !

HUISREGELS:

1. LEGITIMATIE GEREED HOUDEN BIJ HET OPHALEN VAN EEN PAKKET, DIT MOET DE LEGITIMATIE ZIJN VAN DE ONTVANGER EN DIE VAN U. OF ALLEEN VAN U, WANNEER HET PAKKET AAN U GERICHT IS.

2. WANNEER U EEN BEDRIJF HEEFT (EN GEEN T.A.V. NEERZET), NICKNAMES GEBRUIKT, AFKORTINGEN VAN UW NAAM, ETC. DAN KAN IK UW PAKKET NIET VINDEN EN/OF UITREIKEN. ER WORD TEVEEL GEFRAUDEERD, EN IK DRAAI OP VOOR DIE KOSTEN.

3. KOERIERS HEBBEN ALTIJD VOORRANG OP DE KLANTEN, ZIJ WERKEN OP TIJDSDRUK DUS DE PAKKETTEN OVERDRACHT DIE MET HUN MEE MOETEN, GAAN ALTIJD VOOR! DAARNAAST STAPT U ALS KLANT OPZIJ EN GEEFT HUN DE RUIMTE, ZE SJOUWEN KILO’S PAKKETTEN NAAR BINNEN EN NAAR BUITEN, VOOR U ALS KLANT, GEEN AANVOER, BETEKENT GEEN PAKKETTEN!

4. TIJDENS DE FEESTMAANDEN DRUKTE ZIJN DE PAKKETTEN LANGER ONDERWEG EN DUURT HET TRAJECT LANGER OM ZE OP TIJD IN TE SCANNEN EN TE VERWERKEN. OOK BIJ MIJ! ER KOMEN ER 100-DEN BINNEN PER DAG EN DE RIJ KLANTEN VOOR MIJN DEUR IS ONEINDIG. U DIENT TE WACHTEN OP DE MAIL DAT UW PAKKET KLAAR LIGT OM OP TE HALEN. HET BERICHT DAT UW PAKKET VERWACHT WORD OP EEN BEPAALDE DAG OF TIJDSTIP, IS TOTAAL NIET HETZELFDE!

5. ER GAAT VEEL MIS MET DE SCANNERS, MET DE COMMUNICATIE NAAR DE KLANTEN VANUIT DE KOERIERSBEDRIJVEN EN DE WEBWINKELS IN DEZE DRUKKE PERIODE. WANNEER IK UW PAKKET NIET KAN TRACEREN IN DE SCANNER OF FYSIEK AANWEZIG IN DE SCHAPPEN KAN VINDEN, VERZOEK IK U, OM DE VOLGENDE DAG TERUG TE KOMEN.

6. ER HANGEN OVERAL CAMERA’S BUITEN, MAAR OOK BINNEN IN IEDERE RUIMTE. DAT IS VOOR ONZE, MAAR OOK UW VEILIGHEID DAT DE PAKKETJES NIET SPOORLOOS VERDWIJNEN. HET IS DAAROM OOK GEEN ZELFBEDIENING, KIJKEN MAG MET DE OGEN, NIET MET DE HANDEN.

7. MIJN OPENINGSTIJDEN STAAN VAST! NIET EERDER, NIET TUSSENDOOR, NIET LATER EN ZEKER NIET IN HET WEEKEND. OP GOOGLE MAPS, OP MIJN SITE, EN OP MIJN DEUR HANGEN DE JUISTE TIJDEN.

8. KLANTEN KUNNEN BUITEN BELLEN, NIET BINNEN, DAT LEID ONTZETTEND AF. U WIL AANDACHT VAN ONS? DAN WIJ OOK VAN U.

9. WIJ DOEN DIT WERK AAN MIJN SERVICEPUNT “VRIJWILLIG”, DIT DOEN WIJ VOOR U ALS CONSUMENT EN VOOR ONZE WIJK. WIJ STAAN NIET IN LOONDIENST. DAAROM ZEROTOLERANCEBELEID BIJ ONBESCHOFT GEDRAG, DISCUSSIES, AGRESSIE ETC.

10. BEVALLEN DE REGELS U NIET? DRAAIT U ZICH DAN OM EN KIES EEN ANDER PUNT OM AF TE HALEN. WIJ HEBBEN U NIET NODIG ALS STOORZENDER, U HEEFT ONS WEL NODIG VOOR UW PAKKET.

HUISREGELS:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *