De vorige post, was achterhaald, er schijnt een applicatie te worden ontwikkeld zodat u nooit meer heel het gewicht van u dikke portemonnee dient mee te slepen, hernia proof dus!

Tot die tijd, dient u nog steeds uw paspoort, ID kaart, Rijbewijs of verblijfsvergunning helemaal mee te slepen als u een stap zet buiten uw voordeur! Bij het ophalen van een pakket dient u ALTIJD uw legitimatie bij uw te hebben, al zit u hier 100x gezellig op de koffie en ken ik u bij naam!

WANT: de scanners vragen steeds vaker om het document nummer van uw legitimatie bewijs een soort steekproef tussendoor. Dit komt omdat steeds meer webwinkels akkoord gaan met betaling achteraf. En als u geen ID op zak draagt mag ik het pakket niet uitreiken, waardoor mijn berging deur nu al 2x is vervangen en ik nu al 4x mijn tanden heb laten repareren bij de tandarts. Ik snap de frustratie maar de agressie dient te stoppen!

U mag een pakket ophalen voor een ander, maar dient wel diegene zijn/haar ID mee te nemen.

Gemiddeld vraag ik (ja wederom geturfd) 53 x per dag om uw legitimatie bewijs, en daarvan moet ik gemiddeld 7x uitleggen wat dat betekent op een dag, net als dat uw +31 telefoonnummer ook gewoon een 06 nummer is…. Oh boy….

“Ik hoor dit voor het eerst, nog nooit moest ik mijn ID laten zien”, de kunst is om dan beleeft te blijven, en uit te leggen waarom en dan wederom een grote mond krijgen en dit weer dienen te slikken…of bedreigd te worden dat ze je gaan af maken na werk tijd (was ik niet af? hmm misschien is dat mijn probleem idd)…. Doe het alsjeblieft, dan heb ik de volgende dag een gegronde reden om niet te hoeven werken! En dus heb ik een dag AF van de idioterie! WINST!!!!!

Wat ik eigenlijk zou willen zeggen: Op uw kaartje, in de email, sms of applicatie staat dat u uw ID moet meenemen, maar omdat u al zonder rijbewijs komt aan scheuren een buurmeisje bijna dood rijd en 4 auto’s belemmerd om uit te rijden met hun auto, is dat natuurlijk de meest idiote vraag allertijden! Want een rijbewijs krijg je gratis bij een pakkie kauwgum natuurlijk?! Echter deze ID meenemen kost u, uw plaknagels en volgespoten melk fabriek dus never mind, neem alle pakketten, be my guest! Neem alles lieve schat want ik waardeer u ongelooflijk als GODDELIJKHEID! Zonder uw meesterlijk brein zou de aarde allang al naar de knoppe zijn gegaan. De wereld ligt aan uw voetmaat 43 vertrap ons onderkruipsels en neem wat u belieft! Hier heeft u mijn pincode, de sleutel van mijn huis, ik vreet graag stof onder een brug, ik buig neder voor uw achterlijkheid want ja men kan niet verwachten dat U zich houd aan UW verplichting, want dat is absurd! Tja…. dat mag ik helaas niet zeggen…

Ik wil niet een pakket verkeerd uitreiken want dan moet ik alles betalen, keer op keer, op keer op keer….

Rekent u weer even met mij mee? Vorig jaar had ik gemiddeld 90 tot 200 euro per maand, dit jaar is drukker, heb al 2x 500 euro per maand behaald in afgelopen november en december (ik tel mijn jaren vanaf 1 juli, vanwege kvk), dit geld DONEER ik weer dus mijn winst was – €2287 vorig jaar. Verlies dus, MIN staat er. Daar bovenop kreeg ik ruim 4000 euro aan boetes omdat u uw pakket omhulsel smijt in de bosjes (met mijn adres daarop) of omdat er fraude word gepleegd binnen het ophalen van pakketten, fake ID, foto ID die geript is etc. Zodoende moet ik extra werken voor mijn betaalde banen omdat ik te coulant ben geweest of weer eens ergens ben ingestonken.

Echter zodra het pakket salaris binnen is, besteed ik dit ook direct, want de molen dient door te draaien, ondanks alles, ik kan niet zeggen: sorry deze week heeft u niks te eten tegen ouderen en/of gezinnen of tegen honderden kinderen: sorry Sint is blut! Jullie krijgen geen moer dit jaar!

Dus ook al bent u een goddelijk wezen en wil ik acuut een fanclub voor u oprichten, alsjeblieft neem even dat ID mee!

ID plicht !!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *