Mijn moeder is overleden op 20 mei, zodoende moet ik heel veel regelen en doen, daarnaast een stukje rouw verwerking etc.

Op 21 mei is Pinksteren voorbij en kan ik met de binnendiensten van de pakkettenvervoerders een passende oplossing zoeken, want er liggen erg veel pakketjes bij mij voor jullie natuurlijk, deze zijn ingeleverd door jullie of moeten juist worden opgehaald door klanten. Echter ik heb niemand die mijn bedrijf geheel kan overnemen dus ben ik komende tijd dicht. Hoe vervelend dat ook mag zijn, het is wat het is.

Zodoende hoop ik dat een andere parcelshop in regio zuid-oost even mijn pakket volume wil/kan aannemen en dat de klanten HOPELIJK automatisch een update verkrijgen waar hun pakketten WEL af te halen zijn. Maar helaas daar ga ik niet over en als een collega ineens mijn pakketvolume moet gaan wegwerken is de kans groot dat dit geweigerd gaat worden, terug naar afzender gaat etc.

Zodra ik meer duidelijkheid heb hierover, zal ik dit delen, dat beloof ik.

Groetjes Michelle

MY MOTHER PASSED AWAY ON THE 20TH OF MAY, SO I HAVE A LOT TO ARRANGE AND DO, AS WELL AS TAKING TIME TO MOURN ETC.

ON THE 21ST OF MAY PENTECOST IS OVER AND THEN I WILL BE ABLE TO FIND A SUITABLE SOLUTION WITH THE INTERNAL SERVICES OF THE PARCEL CARRIERS.

LOVE MICHELLE

Voor onbepaalde tijd ben ik gesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *