Wellicht nog niet geheel bekend, vandaar dit stukje:

U bent van harte welkom om uw pakketje op te halen of in te leveren natuurlijk, maar helaas zijn er enkele klachten binnengekomen vanuit mijn buurtgenoten en ook ik bemerk een aantal punten die beter zouden kunnen…

U haalt uw pakket op en als u de verpakking graag kwijt wilt, mag u deze bij mij achterlaten, dozen worden hergebruikt na verwijdering van de labels en de verzendzakken gaan bij mij in de prullenbak. Deze willen wij niet terug vinden naast de containers, in onze voortuin etc.

U mag een snoepje pakken uit de “lekkere-trek” mand, het papiertje mag u wederom bij mij achterlaten en dus niet op straat.

U mag uw auto in de parkeervakken kwijt, het is nog steeds vrij parkeren hier, of indien alles vol, even mijn brede stoep oprijden voorzichtig (er spelen kinderen, lopen katten, Katrien mijn eend etc.) zet de motor af (bespaart ook weer) en neem uw ID meteen mee, zodat terug rennen niet nodig is. Zo kunt u vlot geholpen worden en belemmerd u niet mijn buren door dubbel geparkeerd te staan. Veel buren werken in de zorg of beveiliging, dus iedere minuut telt, uw pakket is niet belangrijker dan een mensenleven niet waar?

Er staat een asbak op mijn tafeltje buiten, dus de peukjes hoeven niet perse mijn stoep en voortuin te ontsieren. Ik rook zelf en gooi nooit een peuk op straat, daarom stinken mijn tas en jaszakken zo erg 😉

De motoren, scooters, brommers die nogal wat geluid teweeg brengen, mogen ook even afgezet worden bij pakket ophalen of inleveren. De communicatie verloopt niet prettig als ik over dat geluid heen moet gillen om mij verstaanbaar te maken door uw helm heen.

Ik woon in een kinderrijke buurt die soms een dutje behoeven, en daarnaast veel buren die nachtdiensten draaien. U mag natuurlijk trots zijn op de speakers in uw auto, maar over en weer schreeuwen (u en ik) en daarmee buren wekken/storen, is ook niet echt handig toch?

Uw auto is u dierbaar en die rommel die u graag wilt weggooien uit uw auto, snap ik ook volkomen! Tegenover mijn woning staat een ondergrondse restcontainer. Het is mijn adoptie kindje en ook al stinkt hij soms een beetje, hij hapt graag uw troepjes op, even zijn bekkie open trekken “et voila”. De parkeervakken zijn om te parkeren, er staat nergens: Openbare vuilnisbelt. Als het een tikkie veel troepjes zijn, mag u bij mij een gratis vuilniszak vragen.

U mag gebruik maken van mijn toilet, en het is heel bizar…. ook ik heb er eentje met een knop om door te trekken! Ja het is een wonder, I know!

Als u gezellig op de fiets komt, snap ik dat parkeren zonder standaard een tikkie lastig is… Ik zoek nog een geschikt fietsrek, want de fietsnietjes blijven ergens hangen qua aanvraag… Tot die tijd staat mijn terrasje (stoelen/tafeltje) geheel tot uw beschikking. Het is een setje van het jaar kruik, dus ik doe er niet moeilijk over. Echter parkeren op mijn aardbeien plantjes in de voortuin of onder het keukenraam van mijn buurvrouw, die zich rot schrikt als er weer eentje tegen aan word gegooid… Vinden wij niet zo joepie-de-poepie…

Wanneer ik gesloten ben, is het niet wenselijk dat u mijn buren pakketten geeft of bij hun toegang vraagt naar mijn pakketpunt. Ze hebben de sleutel niet en staan niet op mijn loonlijst.

Als u uw pakketje in handen heeft, check even voor vertrek of u uw kind of hond ook mee naar buiten neemt bij het verlaten van mijn pakketpunt. Ik ben gek op kinderen en dieren, maar ben geen oppascentrale.

Dit zijn toch redelijke verwachtingen waaraan voldaan kan worden toch? Wanneer u zich hierin niet kunt vinden, bent u natuurlijk vrij om naar een pakketpunt over te stappen die deze “droppings” ontzettend fijn vind… ik vrees helaas dat die er niet zijn, maar ach wat weet ik daar nou van?

Wel shoppen, niet droppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *